Uvjeti poslovanja

 

Narudžba i naplata

 

Naplata se vrši u hrvatskoj domicilnoj valuti (hrvatska kuna).Naručene proizvode možete platiti kreditnom karticom (American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club®) on-line pomoću T-com pay way-a.

 

 

Isporuka će uslijediti u najkraćem mogućem roku. Svaka narudžba kreditnom karticom podliježe prethodnoj autorizaciji. Na temelju predautorizacije Vašu karticu teretimo na dan isporuke, a u visini prodajne cijene naručenih artikala i otpremnih troškova. 

 

U skladu sa zakonom o zaštiti potrošača maloljetne i osobe kojima je oduzeta poslovna sposobnost ne mogu obavljati kupovinu na daljinu, to mogu samo njihovi zakonski zastupnici. Odgovornost za točnost unesenih podataka snosi kupac.

 

Izjava o sigurnosti

 

Novčane transakcije prilikom kupovine proizvoda sa ovog webshopa provode se isključivo putem T-Com Pay Way payment gateway-a. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

 

 

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

 

Candor d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje - kad i ukoliko dođe do realizacije neke marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Candor d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Uvjeti dostave

 

Proizvode naručene putem naše internet trgovine dostavljamo u suradnji sa provjerenom dostavnom službom, po načelu "od vrata do vrata". Cijena dostave se određuje prema težini paketa i pripadnosti adrese za dostavu u pojedinu dostavnu zonu dostavne službe.

Proizvode naručene radnim danom do 12:00 h predajemo dostavnoj službi isti dan, dok proizvode naručene radnim danom nakon 12:00 h predajemo dostavnoj službi idućeg radnog dana.

Rok dostave je 7 radnih dana.

Naručeni proizvodi isporučuju se isključivo punoljetnim osobama. Molimo naručioca da napiše točnu adresu dostave ukoliko se ona razlikuje od adrese stanovanja. Odgovornost za točnost unesenih podataka snosi naručioc/kupac.

 

Povrat robe

 

Kupac je prilikom preuzimanja pošiljke dužan pregledati paket. Ako su oštećenja nastala prilikom transporta, isto je dužan prijaviti dostavnoj službi.

Kupac ima pravo na povrat i zamjenu robe ako mu je isporučena roba koju kupac nije naručio ili ako je isporučena roba kod koje je naknadno utvrđena greška ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Proizvodi koji se vraćaju moraju biti kompletni i u originalnoj ambalaži sa svim pripadajućim dijelovima, priborom i dokumentacijom.

Kupac proizvode vraća o svom trošku na adresu: Candor d.o.o., Ilica 220, 10000 Zagreb.

 

Jamstvo i servis

 

Za sve proizvode iz naše ponude vrijedi jamstvo u trajanju označenom na Jamstvenom listu kojeg kupac dobiva uz svaki proizvod, a kojeg je izdao ovlašteni uvoznik ili distributer.

 

Korištenje webshop-a

 

Candor d.o.o. je uložio trud u pripremu stranica i provjeru ispravnosti podataka na njima, ali ne preuzima odgovornost za njihovu točnost. Slike i informacije proizvoda su ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati stvarnom proizvodu. Korištenjem ovog webshop-a kupac potvrđuje da je pročitao i razumio ove uvjete poslovanja.

 

Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2019 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom