Victron Energy

Blue Power Punjač

Blue Power Punjač 12/7

 

Postavljajući nove standarde u industriji: s do 95% učinkovitosti, kod ovih punjača se rasipa tri do četiri puta manje topline. A nakon što je baterija u cijelosti napunjena, potrošnja energije smanjuje se na manje od jednog Watta, nekih pet do deset puta bolje od standarda industrije.

640.00 Kn*
*s PDV-om
Digital Multi Control Ploča

Digital Multi Control Ploča

 

S ovom pločom imate mogućnost daljinskog nadzora i kontrole Multiplus i Quattro sustava. Jednostavnim okretanjem gumba možete ograničiti napajanje na primjer generatora i/ili izvora iz gradske mreže. Raspon podešavanja je do 200A.

895.00 Kn*
*s PDV-om
Battery Monitor

Battery Monitor BMV - 700

 

Ključne zadaće Victron Battery Monitora su mjerenje punjenja i pražnjenja struje, kao i izračun stanja i vremena punjenja baterije. Alarm se šalje kad se prekorači određena ograničenja (kao što su prekomjerno pražnjenje). Također je moguće da monitor baterija razmjenjuje podatake sa Victron Global Remote. To uključuje slanje alarma.

936.00 Kn*
*s PDV-om
AGM Baterija

12V/165Ah AGM Deep Cycle Baterija

 

AGM raspon modela ima vrlo nizak unutarnji otpor što ih čini posebno pogodane prežnjenje velikih struja, kao npr. za pretvarače, potisnike i vitla, kao i za pokretanje motora.

Baterije su u skladu sa CE i UL specifikacijama u APS vatrootpornim kućištima i dolaze s Victron jamstvom od 2 godine.

2,405.00 Kn*
*s PDV-om
GEL Baterija

12V/165Ah Gel Deep Cycle Baterija

 

Gel raspon modela nudi najbolju Deep Cycle izdržljivost i sveukupno duži život. GEL proizvodi imaju posebno mala prežnjenja, tako da se neće isprazniti tijekom dugog razdoblja bez punjenja. Baterije su u skladu sa CE i UL specifikacijama u APS vatrootpornim kućištima i dolaze s Victron jamstvom od 2 godine.

2,430.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus Pretvarač/Punjač

MultiPlus C 12/3000/120-50

 

MultiPlus je snažan inverter sinusnog vala, sofisticirani punjač baterija koji ima tehnologiju adaptivnog punjenja, te prekidač AC prijenosa velike brzine u jednom kompaktnom kućištu. Multiplus kombinira funkcionalnost punjača i invertera. To rezultira jednostavnom instalacijom i značajkama kao što su Power-Control i PowerAssist.

11,300.00 Kn*
*s PDV-om
Litij Baterija

Lithium battery 12,8V/160Ah - BMS

 

Victron Litij-ionski sustavi baterija. Sastoje se od vrlo moderne baterije s naprednim upravljačkim i sigurnosnim sustavom; takozvani Battery Management System (BMS). BMS kontrolira punjenje i pražnjenje, te odmah poduzima mjere kada se prijeđu određene (kritične) vrijednosti i štiti učinkovit energetski prijenos.

13,225.00 Kn*
*s PDV-om
Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2010 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom