Punjači/pretvarači

MultiPlus 500VA - 1200VA
Novi modeli MultiPlusa će zamijeniti raniji MultiPlus Compact asortiman. To je snažan inverter s sinusnim valom, sofisticirani punjač baterija sa tehnologijom prilagodljivog punjenja i prekidačem za prijenos velike brzine, sve u jednom kompaktnom kućištu.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus-II GX
Pretvarač/punjač s ugrađenim umrežavanjem uređaja, MultiPlus-II GX komunicira sa solarnim punjačem, baterijama i drugim uređajima za upravljanje mrežnom instalacijom, izvan mreže ili daljinskim napajanjem. Mogućnost paralelnog rada za povećanu izlaznu snagu ili napunjenost baterije, MultiPlus-II GX se također može konfigurirati za trofazno napajanje. Mnoštvo naprednih značajki - kao što su neprekidno napajanje, postavljanje ograničenja opterećenja i dopuna ograničene dostupnosti mrežnog napajanja pomoću baterije - mogu se kontrolirati izravno s vašeg telefona ili pametnog uređaja. Daljinski nadzor je također moguć.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Quattro
Slično MultiPlusu, Quattro je također kombinirani inverter i punjač. Osim toga može prihvatiti dva AC ulaza i automatski se povezati s aktivnim izvorom. Njegove brojne značajke uključuju pravi sinusni inverter, prilagodljivo punjenje, hibridnu PowerAssist tehnologiju te više značajki integracije sustava kao što su trofazni ili paralelni rad i paralelni rad.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus
MultiPlus je, kao što i samo ime kaže, kombinirani inverter i punjač u jednom elegantnom paketu. Njegove brojne značajke uključuju pravi sinusni inverter, prilagodljivo punjenje, hibridnu PowerAssist tehnologiju te više mogućnosti integracije sustava.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiPlus-II
MultiPlus-II kombinira funkcije MultiPlus i MultiGrid.
Posjeduje sve značajke MultiPlusa, plus mogućnost vanjskog strujnog transformatora za implementaciju PowerControl i PowerAssist te za optimiziranje vlastite potrošnje s vanjskim osjetilima struje (maks. 32A).
Također ima sve značajke MultiGrid-a s ugrađenim anti-islandingom i sa popisom odobrenja za pojedine zemlje.
0.00 Kn*
*s PDV-om
EasySolar
EasySolar kombinira MPPT Solarni regulator punjenja, pretvarač/punjač i AC distribuciju u jednom kućištu. Proizvod je jednostavan za ugradnju, uz minimalno ožičenje.
0.00 Kn*
*s PDV-om
EasyPlus
EasyPlus je višenamjenski energetski sustav koji se sastoji od snažnog invertera za sinusni val, sofisticiranog punjača baterija, prekidača za prijenos velike brzine i distribucije izmjenične struje u jednom laganom i kompaktnom kućištu. Sustav je dizajniran za one koji žele uživati u udobnosti i slobodi cjelovitog energetskog sustava bez trošenja vremena na ugradnju zasebnih komponenti i teških tehničkih postupaka.
0.00 Kn*
*s PDV-om
ECOmulti
ECOmulti može biti montiran na zid, jednostavan za ugradnju, jednostavan za programiranje i jednostavan za rukovanje. S kapacitetom od 2,3 kWh Li-ion i 3 kVA dvosmjernim pretvaračem ECOmulti smanjuje ovisnost o energiji iz mreže.
0.00 Kn*
*s PDV-om
MultiGrid
MultiGrid smanjuje rizik nestabilnosti mreže i troškova energije korištenjem pohrane energije i vlastite potrošnje. MultiGrid, je VDE-AR-N 4105 i AU 4777.2: 2015 odobren, CEC navedena verzija MultiPlus-a. Zahvaljujući ugrađenom Anti-Islandingu, ovo je pogodno za zemlje poput Njemačke, Austrije i drugih. U Velikoj Britaniji se koristi MultiPlus, jer je odobren prema standardima G83 / 2 i G59-3-1 koji se tamo zahtijevaju.
0.00 Kn*
*s PDV-om
Košarica je prazna

Pogonjeno s LFS — Lightning Fast Shop

LFS je proizvod iqplusplus — © 2009 iqplusplus — Sva prava pridržana

Izmjene i dopune © 2010 ING servis

Distribuirano pod BSD Licencom